Forum Root
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Dikkat: Üyeliklerde mail zorunluluğu kaldırılmıştır ama yine de forumlardan haberdar olmak için girmenizde fayda vardır!

DUYURULAR

Fırsat ve gelişmelerden haberdar olmak için duyuruları takip ediniz!

• Ürünlerimiz arasına yenileri eklenmiştir! Portfolio sayfamızdan inceleyenilirsiniz.
  • Profesyonel SEO Danışmanlığı ve SEO iş alımları başlamıştır! Tam site analizleri ve yeni nesil Google SEO çalışmaları yapılmaktadır. İletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.
  • Her türlü Web Hizmetleriniz için bizimle direk iletişim kurabilirsiniz. Profesyonel ve valid temalar üzerinden sıfır kodlama işleriniz ve İçerik Yönetim işleriniz yapılır!

Russian Lolita Türkçe Dublaj İzle

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı SoZe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Russian Lolita Türkçe Dublaj İzle
    Gönderim Zamanı: 21 Eki 2011 Saat 16:49
Russian Lolita / +18 Yetişkinler İçindir...!

Film Yapımı: 1997/Rusya
Film Türü: Erotik
Film Süresi:1 Saat 3o Dk
Film Yönetmeni: Anonim

Filmimiz erotik olup 1997'de Rusyada çekilmiştir..Filmimiz artı on sekiz kategorisinde oldugu için sadece artı on sekizliler izleyebilir olusabilecek herhangi bir şeyden sorumlu değiliz.. Bu keyifli erotik filmi sitemizden hd kalitesiyle izleyebilirsiniz..Umarım beğenirsiniz.

DiKKAT: Yetişkinler için olan bir film izlemektesiniz. Yaşınız 18'in altındaysa lütfen bu sayfayı terkediniz…!

Alternatif 1:

Düzenleyen SoZe - 26 Eki 2012 Saat 03:29
Yukarı Dön

SPONSOR REKLAM ALANI

Yukarı Dön
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı SoZe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2012 Saat 03:30
Video yenilenmiştir...
Yukarı Dön
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı okan35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2012 Saat 05:58
Türkçe dublaj izleyemiyorum
Yukarı Dön
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı okan35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2012 Saat 20:15
Türkçe dublaj izleyemiyorum
Yukarı Dön
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı UnPoo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2012 Saat 21:44
okan35 arkadaşım üst üste mesaja gerek yoktur ilgilenen arkadaşlar Türkçesini mutlaka ekleyecektir.

Bende ilgili arkadaşa PM ile bilgi yolladım.
Bazen susmak konuşmaktan daha çok şey anlatır!
Yukarı Dön
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı SoZe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2012 Saat 21:56
Arkadaşlar yaklaşık bulabildiğim 4 site vardı iyi hatırlıyorum. Şimdi yine kontrol ettim herhangi bir kaynaktan TR bulamadım. Arşivimden de sildiğim için upload edemiyorum ama listeme ekledim Türkçesi denk gelirse mutlaka alternatif olarak ekleyeceğim.

TR kaynaklar silinince bunu mecburen eklemiştim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Share Topic   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör
Ads by UnPoo!

[Copyright © 1998 - 2013 All right reserved. UnPoo! Inc™ v3.1] [IP: 54.234.180.187] [Bu Sayfa 0,156 Saniyede Yüklendi.]